Detailpagina

 

Details

AUSTIN OVERIGE Rosengart LR4 N2A Convertible #SPECIAL 1936


AUSTIN OVERIGE Rosengart LR4 N2A Convertible #SPECIAL 1936 De Croon Classics & More, 7391al TWELLO

Klik op een afbeelding voor de vergroting

klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting
Merk AUSTIN
Model OVERIGE
Uitvoering Rosengart LR4 N2A Convertible #SPECIAL 1936
Type Cabriolet 2 drs
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 747 cc
Km. stand 1 Km
Brandstof Benzine
Bouwjaar Oldtimer
Garantie Geen aanvullende garantie
Gewicht 590 Kg
Wegenbelasting geen wegenbelasting
Rijklaarmaakkosten € 0,-
Prijs € 9.940,00 Marge

Opties & extra's

 • Youngtimer & Classic approved

  Bijzonderheden

  ~~~JOY~~~ Bijzondere Rosengart LR4 N2A Convertible van 1936. Frans fabrikaat welke je niet veel tegenkomt. Unieke auto. Sinds 2005 op Nederlands kenteken, rechtstreeks uit Frankrijk gehaald door de vorige eigenaar. Uniek object. Zowel technisch als optisch goed. Roestvrij. Voorzien van simpele Austin techniek en cabriodak.
  De Croon Classics has been a family–run company since 1928, and now the third generation are working in the car and oil business. If you have any questions or would like to receive more pictures, please do not hesitate to call us at 0031-571275903. We are open to the public by appointment only. Wir sprechen Deutch / Wij spreken Nederlands / We speak English.

  De Croon Classics & More
  Leigraaf 48
  7391al TWELLO
  Tel: 0571275903
  info@twellotrading.com

  Mobiele navigatie
  #