Detailpagina

 

Details

BMW 2002 Tii Touring Rally uitvoering #STOER


BMW 2002 Tii Touring Rally uitvoering #STOER De Croon Classics & More, 7391al TWELLO

Klik op een afbeelding voor de vergroting

klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting
Merk BMW
Model 2002
Uitvoering Tii Touring Rally uitvoering #STOER
Type Stationwagon 3 drs
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 1995 cc
Km. stand 36501 Km
Brandstof Benzine
Bouwjaar Oldtimer
Garantie geen aanvullende garantie
Gewicht 1060 Kg
Wegenbelasting geen wegenbelasting
Rijklaarmaakkosten € 10,-
Prijs € 14.740,00 Marge

Opties & extra's

   Bijzonderheden

   ~~~STOER~~~ Bmw 2002 Tii Touring rally uitvoering. Compleet geprepareerd voor rally's. Keihard van onder en klokgaaf. Origineel voorfront zit er nog aan. (bijzonder) Auto loopt en rijdt goed. Uiterlijk voor de rally, niet nieuw. Deukje lv in het scherm. Van binnen mooi en goed voor de rally. Ideale auto voor vele doeleinden. Fun is gegarandeerd. Scherpe meeneemprijs, zonder garantie.
   De Croon Classics has been a family–run company since 1928, and now the third generation are working in the car and oil business. If you have any questions or would like to receive more pictures, please do not hesitate to call us at 0031-571275903. We are open to the public by appointment only. Wir sprechen Deutch / Wij spreken Nederlands / We speak English.

   De Croon Classics & More
   Leigraaf 48
   7391al TWELLO
   Tel: 0571275903
   info@twellotrading.com

   Mobiele navigatie
   #