Detailpagina

 

Details

CITROEN 2CV AZ 1959 Ribbelkap Suicide doors #JOIEDEVIVRE


CITROEN 2CV AZ 1959 Ribbelkap Suicide doors #JOIEDEVIVRE De Croon Classics & More, 7391al TWELLO

Klik op een afbeelding voor de vergroting

klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting
Merk CITROEN
Model 2CV
Uitvoering AZ 1959 Ribbelkap Suicide doors #JOIEDEVIVRE
Type Oldtimer
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 375 cc
Km. stand 1 Km
Brandstof Benzine
Bouwjaar Oldtimer
Garantie geen aanvullende garantie
Gewicht 560 Kg
Wegenbelasting geen wegenbelasting
Rijklaarmaakkosten € 10,-
Prijs € 7.940,00 Marge

Opties & extra's

   Bijzonderheden

   ~~~JOIEDEVIVRE~~~ Citroën 2cv A uit 1959. Originele auto welke 11 jaar van de eerste Nederlandse eigenaar was Technisch ok. Zeldzame ribbelkap met suicide deuren. Interieur gebruikt, lakwerk niet nieuw maar zoals het hoort op een eend. De auto is KEIHARD en GAAF. Nog voorzien van de originele motor en 6 volt installatie. APK en WEGENBELASTING VRIJ ! Prijs op basis van een internet meeneemprijs.
   De Croon Classics has been a family–run company since 1928, and now the third generation are working in the car and oil business. If you have any questions or would like to receive more pictures, please do not hesitate to call us at 0031-571275903. We are open to the public by appointment only. Wir sprechen Deutch / Wij spreken Nederlands / We speak English.

   De Croon Classics & More
   Leigraaf 48
   7391al TWELLO
   Tel: 0571275903
   info@twellotrading.com

   Mobiele navigatie
   #