Detailpagina

 

Details

MERCEDES-BENZ SL-KLASSE 190 SL Roadster Duitse uitlevering #ORIGINEEL


MERCEDES-BENZ SL-KLASSE 190 SL Roadster Duitse uitlevering #ORIGINEEL De Croon Classics & More, 7391al TWELLO

Klik op een afbeelding voor de vergroting

klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting
Merk MERCEDES-BENZ
Model SL-KLASSE
Uitvoering 190 SL Roadster Duitse uitlevering #ORIGINEEL
Type Cabriolet 2 drs
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 1897 cc
Km. stand 19832 Km
Brandstof Benzine
Bouwjaar Oldtimer
Garantie Geen aanvullende garantie
Gewicht 1160 Kg
Wegenbelasting geen wegenbelasting
Rijklaarmaakkosten € 10,-
Prijs € 109.940,00 Marge

Opties & extra's

   Bijzonderheden

   ***BEAUTY*** Origineel Duits uitgeleverde Mercedes 190 SL uit 1961. Sinds 1998 in Nederland en toen compleet gerestaureerd. (documentatie aanwezig) Na 30 jaar nog steeds in prachtige staat. Zilver metallic met blauw lederen interieur. Matchingnummer motor en versnellingsbak. Carburateurs origineel solex. Prachtige auto waarvan de carrosserie in een zeer goede staat is. Correcte passingen en de onderzijde perfect! Technisch goed onderhouden en voorzien van de originele “Solex” carburateurs. Niet vers gerestaureerd maar met patina van een 30 jaar weinig gebruikte auto. Gewoon een pracht exemplaar. Slechts 19.832km na restauratie.
   De Croon Classics has been a family–run company since 1928, and now the third generation are working in the car and oil business. If you have any questions or would like to receive more pictures, please do not hesitate to call us at 0031-571275903. We are open to the public by appointment only. Wir sprechen Deutch / Wij spreken Nederlands / We speak English.

   De Croon Classics & More
   Leigraaf 48
   7391al TWELLO
   Tel: 0571275903
   info@twellotrading.com

   Mobiele navigatie
   #