Detailpagina

 

Details

MG C Mg C 6 cilinder LHD #COLLECTORSITEM 1969


MG C Mg C 6 cilinder LHD #COLLECTORSITEM 1969 De Croon Classics & More, 7391al TWELLO

Klik op een afbeelding voor de vergroting

klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting
Merk MG
Model C
Uitvoering Mg C 6 cilinder LHD #COLLECTORSITEM 1969
Type Cabriolet 2 drs
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 2912 cc
Km. stand 94075 Mls
Brandstof Benzine
Bouwjaar Oldtimer
Garantie Geen aanvullende garantie
Gewicht 1140 Kg
Wegenbelasting geen wegenbelasting
Rijklaarmaakkosten € 0,-
Prijs € 28.440,00 Marge

Opties & extra's

  • APK bij aflevering
  • Lichtmetalen velgen
  • Sportstoelen

Bijzonderheden

~~~ZESINLIJN~~~ Van de MG C met de 3.0 6 cilinder in lijn zijn slechts 4.500 stuks gebouwd. Deze origineel links gestuurde auto is in de USA uitgeleverd en sinds 1996 in bezit van de vorige eigenaar. De auto is ongelast en geheel origineel kwa plaatwerk. Roest en schadevrij. Recent opnieuw gespoten in het prachtige prime rosé yellow. Foto's ter inzage. De MG C is in meerdere opzichten een verbeterde versie van de B serie. Hij heeft verbeterde remmen, 15 inch velgen, stevigere ophanging en speciale torsie staafvering met telescopische dempers. Een bijzondere auto in een mooie kleurstelling. Rijklaar geleverd met APK en service beurt. Meeneemprijs zonder garantie.
De Croon Classics has been a family–run company since 1928, and now the third generation are working in the car and oil business. If you have any questions or would like to receive more pictures, please do not hesitate to call us at 0031-571275903. We are open to the public by appointment only. Wir sprechen Deutch / Wij spreken Nederlands / We speak English.

De Croon Classics & More
Leigraaf 48
7391al TWELLO
Tel: 0571275903
info@twellotrading.com

Mobiele navigatie
#