Detailpagina

 

Details

OLDSMOBILE OVERIGE Four 43a Convertible #ZELDZAAM


OLDSMOBILE OVERIGE Four 43a Convertible #ZELDZAAM De Croon Classics & More, 7391al TWELLO

Klik op een afbeelding voor de vergroting

klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting
Merk OLDSMOBILE
Model OVERIGE
Uitvoering Four 43a Convertible #ZELDZAAM
Type Cabriolet 2 drs
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 3671 cc
Km. stand 7 Km
Brandstof Benzine
Bouwjaar Oldtimer
Garantie Geen aanvullende garantie
Gewicht 1320 Kg
Wegenbelasting geen wegenbelasting
Rijklaarmaakkosten € 10,-
Prijs € 29.940,00 Marge

Opties & extra's

   Bijzonderheden

   ~~MUSUEMSTUK~~ Een werkelijk unieke vondst. Sinds 1998 in bezitt van de vorige eigenaar welke de auto zelf heeft ingevoerd uit de USA. Prachtig voor een collectie. Prijs is as is. Barnfind.
   De Croon Classics has been a family–run company since 1928, and now the third generation are working in the car and oil business. If you have any questions or would like to receive more pictures, please do not hesitate to call us at 0031-571275903. We are open to the public by appointment only. Wir sprechen Deutch / Wij spreken Nederlands / We speak English.

   De Croon Classics & More
   Leigraaf 48
   7391al TWELLO
   Tel: 0571275903
   info@twellotrading.com

   Mobiele navigatie
   #