Detailpagina

 

Details

OPEL GT
1.9 Coupe handgeschakeld NL auto #GEEL

Klik op een afbeelding voor de vergroting

klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting
Merk OPEL
Model GT
Uitvoering 1.9 Coupe handgeschakeld NL auto #GEEL
Type Coupe 2 drs
Kleur GEEL
Brandstof Benzine
Bouwjaar Oldtimer
Km. stand 50189 Km
APK tot: 29-06-2018
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 1897 cc
Gewicht 930 Kg
Garantie Geen aanvullende garantie
Wegenbelasting geen wegenbelasting
Rijklaarmaakkosten € 10,-
Prijs € 17.940,00 Marge

Opties & extra's

   Bijzonderheden

   --GT/J--** Vanwege voorzorgsmaatregelen betreffende het corona virus zijn wij alleen geopend op afspraak. U kunt ons telefonisch bereiken op vast nummer 0571-275903 per app op 06-22375366 of op VERKOOP@JANDECROON.NL ** Dit betreft een scherpe internet meeneemprijs.
   Hartelijk dank voor uw getoond interesse in onze Opel GT/J. Een prachtig gelijnde coupe die in de verste verte niet leek op de rest van zijn familie. Een bijzondere auto qua ontwerp, maar waarbij de techniek heel gewoon ”Opel degelijk” bleef en voor een groot deel bepalend was van zijn succes. Als vanaf dat de auto uitkwam sprak ons de kleine coupe al aan en dat is altijd zo gebleven. Met een sterke voorkeur voor de okergeel, en dan in de sportieve J uitvoering, dus met de zwarte bumpers.
   Rechtstreeks afkomstig van de 2e eigenaar waar deze origineel Nederlandse GT een heel goed leven gehad. De 1e eigenaar heeft de auto nieuw gekocht in 1973 en na 5 jaar tot op heden is de Opel bij de 2e eigenaar geweest. Goed gestald en onderhouden, zodat een restauratie niet nodig is geweest. En dat is echt heel bijzonder te noemen. Een jaar of 15 geleden is, uit cosmetische oogpunt, de lak wel een keer vernieuwd en die is nu nog steeds heel mooi. Dat de carrosserie zo goed is gebleven is ook te wijten aan een grondige ML tectyl behandeling wat destijds standaard afleveringswerk was. Die ML lijkt dan misschien wel niet zo mooi, maar heeft wel voorkomen dat roest zijn intrede deed terwijl de conditie van het plaatwerk nog heel goed te beoordelen is. De kilometerteller geeft 50.189 aan. Volgens de 2e eigenaar welke de auto heeft gehad vanaf 1978 is dit de originele km-stand. Wij kunnen hem vanaf eind jaren '90 traceren zie NAP. Voor een 47 jaar oude auto een unieke km-stand natuurlijk.
   De techniek is ook goed in orde en bijbehorende papieren wijzen uit dat de laatste jaren het onderhoud goed verzorgd is. Het interieur ziet er ook prachtig uit, zonder beschadigingen of scheurtjes in de bekleding, en alles is nog origineel.

   De Croon Classics & More
   Leigraaf 48
   7391al TWELLO
   Tel: 0571275903
   info@twellotrading.com

   #