Detailpagina

 

Details

OPEL KADETT Race uitvoering #FAST# 200PK+


OPEL KADETT Race uitvoering #FAST# 200PK+ De Croon Classics & More, 7391al TWELLO

Klik op een afbeelding voor de vergroting

klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting
Merk OPEL
Model KADETT
Uitvoering Race uitvoering #FAST# 200PK+
Type Hatchback 3 drs
Transmissie Handgesch. 5-bak
Motorinhoud 2000 cc
Km. stand 73372 Km
Brandstof Benzine
Bouwjaar Oldtimer
Garantie Geen aanvullende garantie
Gewicht 850 Kg
Wegenbelasting geen wegenbelasting
Rijklaarmaakkosten € 0,-
Prijs € 6.940,00 Marge

Opties & extra's

   Bijzonderheden

   ~~~RACE~~~ Compleet geprepareerde Opel D Kadett voor de racerij. Deze auto is 16 jaar in bezit geweest van de vorige eigenaar en rijklaar. Professioneel klaar gemaakt, uitgebalanceerde auto. Voorzien van roll kooi, aangepaste H&R vering, 40% Sper, aangepaste versnellingsbak, aangpaste remmen (top), motor compleet klaar gemaakt met stalen krukas, zuigers (USA) etc. Handgebouwde schuif carberateurs (uniek)
   deze auto is goed en is zo gemaakt dat die ook heel blijft. Heel veel extra onderdelen aanwezig. Goedgekeurd voor youngtimer / historic race.
   De Croon Classics has been a family–run company since 1928, and now the third generation are working in the car and oil business. If you have any questions or would like to receive more pictures, please do not hesitate to call us at 0031-571275903. We are open to the public by appointment only. Wir sprechen Deutch / Wij spreken Nederlands / We speak English.

   De Croon Classics & More
   Leigraaf 48
   7391al TWELLO
   Tel: 0571275903
   info@twellotrading.com

   Mobiele navigatie
   #