Detailpagina

 

Details

SAAB 96 4v Coupe #ORIGINEEL#


SAAB 96 4v Coupe #ORIGINEEL# De Croon Classics & More, 7391al TWELLO

Klik op een afbeelding voor de vergroting

klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting
Merk SAAB
Model 96
Uitvoering 4v Coupe #ORIGINEEL#
Type Coupe 3 drs
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 1498 cc
Km. stand 93516 Km
Brandstof Benzine
Bouwjaar Oldtimer
Garantie geen aanvullende garantie
Gewicht 914 Kg
Wegenbelasting geen wegenbelasting
Rijklaarmaakkosten € 0,-
Prijs € 4.940,00 Marge

Opties & extra's

  • Half lederen bekleding
  • Youngtimer & Classic approved

Bijzonderheden

~~~ORIGINEEL~~~ Aangeboden door ons deze prachtige originele Saab 96 uit 1971. Geschikt voor tulpenrally etc. Een markante verschijning. De auto is klokgaaf en rijdt goed. Voorzien van APK tot en met 11-2018. Rijdt, remt en schakelt goed.
De Croon Classics has been a family–run company since 1928, and now the third generation are working in the car and oil business. If you have any questions or would like to receive more pictures, please do not hesitate to call us at 0031-571275903. We are open to the public by appointment only. Wir sprechen Deutch / Wij spreken Nederlands / We speak English.

De Croon Classics & More
Leigraaf 48
7391al TWELLO
Tel: 0571275903
info@twellotrading.com

Mobiele navigatie
#