Detailpagina

 

Details

VOLKSWAGEN TRANSPORTER T3 Pick Up 2e Eigenaar NL auto 123.639km #UNIEK#


VOLKSWAGEN TRANSPORTER T3 Pick Up 2e Eigenaar NL auto 123.639km #UNIEK# De Croon Classics & More, 7391al TWELLO

Klik op een afbeelding voor de vergroting

klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting
Merk VOLKSWAGEN
Model TRANSPORTER
Uitvoering T3 Pick Up 2e Eigenaar NL auto 123.639km #UNIEK#
Type Open laadbak
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 1600 cc
Km. stand 23639 Km
Brandstof Diesel
Bouwjaar Oldtimer
Garantie Geen aanvullende garantie
Gewicht 1422 Kg
Wegenbelasting geen wegenbelasting
Rijklaarmaakkosten € 10,-
Prijs € 5.940,00 Marge

Opties & extra's

  • Radio/CD
  • Trekhaak, vast

Bijzonderheden

#OLDSKOOL# Nu al moeilijk te vinden maar nog wel redelijk betaalbaar is deze origineel Nederlandse Vw Transporter T3 pick up uit 1984. De Vw heeft zijn jaren versleten bij een timmerfabriek waar hij weinig zwaar werk heeft gedaan en altijd netjes binnen stond. Oorspronkelijk geel van kleur maar eind '80 groen gespoten in de bedrijfskleur. Weinig tot geen roest, van onder bikkelhard. Stiknaad van de stoel is los onder de heerlijke hoes.. APK momenteel verlopen door het stilzetten na bedrijfsbeëindiging maar zal geen groot werk zijn. Prachtige kans om nog een originele T3 te bemachtigen. KM-stand is aantoonbaar 123.639km. (5 cijferige teller) zie NAP.
De Croon Classics has been a family–run company since 1928, and now the third generation are working in the car and oil business. If you have any questions or would like to receive more pictures, please do not hesitate to call us at 0031-571275903. We are open to the public by appointment only. Wir sprechen Deutch / Wij spreken Nederlands / We speak English.

De Croon Classics & More
Leigraaf 48
7391al TWELLO
Tel: 0571275903
info@twellotrading.com

Mobiele navigatie
#