Detailpagina

 

Details

VOLVO AMAZON 123 GT Original Overdrive #COLLECTORSITEM


VOLVO AMAZON 123 GT Original Overdrive #COLLECTORSITEM De Croon Classics & More, 7391al TWELLO

Klik op een afbeelding voor de vergroting

klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting
Merk VOLVO
Model AMAZON
Uitvoering 123 GT Original Overdrive #COLLECTORSITEM
Type Coach 2 drs
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 1800 cc
Km. stand 1 Km
Brandstof Benzine
Bouwjaar Oldtimer
Garantie geen aanvullende garantie
Gewicht 1180 Kg
Wegenbelasting geen wegenbelasting
Rijklaarmaakkosten € 10,-
Prijs € 14.940,00 Marge

Opties & extra's

   Bijzonderheden

   ****OBJECT*** Deze originele Volvo Amazon 123 GT van 1967 is te koop als object. De auto is zoals het hoort af fabriek voorzien van overdrive, slaapstoelen en alle originele GT eigenschappen. De auto is op dit moment in opbouw fase en kan naar wens worden op / afgebouwd. Vanaf prijs zoals de auto er nu staat. Foto is ter voorbeeld van een identieke auto.
   De Croon Classics & More ! Mannen met passie voor klassiekers en meer ! Wij zijn 6 dagen per week geopend van 8.00 tot 18.00 op afspraak. Tevens bent u van harte welkom voor onderhoud aan uw klassieker en verzorgen wij A.P.K. keuringen, spuitwerk, deelrestauratie, laswerk en bieden wij een complete car cleaning aan voor het behoud van uw geliefde klassieker. Voor meer informatie kunt u terecht op onze site: www.decroonclassics.nl of belt u met: 0571-275903. De koffie / thee staat klaar ! Tot ziens in Twello.

   De Croon Classics & More
   Leigraaf 48
   7391al TWELLO
   Tel: 0571275903
   info@twellotrading.com

   Mobiele navigatie
   #