Detailpagina

 

Details

BMW 2002
Touring org. NL-auto #INKAORANGE

Klik op een afbeelding voor de vergroting

klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting
Merk BMW
Model 2002
Uitvoering Touring org. NL-auto #INKAORANGE
Type Hatchback 3 drs
Kleur ORANJE, Inca Orange
Brandstof Benzine
Bouwjaar Oldtimer cc
Km. stand 38659 Km
APK tot: 09-05-2019
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 2000
Garantie Geen aanvullende garantie
Gewicht 1027 Kg
Wegenbelasting geen wegenbelasting
Rijklaarmaakkosten € 10,-
Prijs € 18.940,00 Marge

Opties & extra's

  • Lichtmetalen velgen 15 inch
  • Rokersvrije auto
  • Trekhaak, vast

Bijzonderheden

—INKA— Wat een prachtige verschijning ! Deze origineel Nederlands geleverde BMW 2002 Touring is werkelijk een lust voor het oog! Frisse originele auto welke jaren geleden een gespoten is en recent technisch gemaakt is. De auto rijdt en schakelt perfect. Voormalige auto van de voorzitter van de BMW 2002 club. Interieur op de deurkaarten na nog in originele staat. Rijklaar geleverd. Export binnen of buiten EU mogelijk. Meeneemprijs.
De Croon Classics has been a family–run company since 1928, and now the third generation are working in the car and oil business. If you have any questions or would like to receive more pictures, please do not hesitate to call us at 0031-571275903. We are open to the public by appointment only. Wir sprechen Deutch / Wij spreken Nederlands / We speak English.

De Croon Classics & More
Leigraaf 48
7391al TWELLO
Tel: 0571275903
info@twellotrading.com

#