Detailpagina

 

Details

BMW OVERIGE
LS 700 Luxus #AFBOUWEN

Klik op een afbeelding voor de vergroting

klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting
Merk BMW
Model OVERIGE
Uitvoering LS 700 Luxus #AFBOUWEN
Type Coach 2 drs
Kleur ROOD
Brandstof Benzine
Bouwjaar Oldtimer cc
Km. stand 1 Km
APK tot: 00-00-0000
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 697
Garantie Geen aanvullende garantie
Gewicht 680 Kg
Wegenbelasting geen wegenbelasting
Rijklaarmaakkosten € 10,-
Prijs € 4.940,00 Marge

Opties & extra's

   Bijzonderheden

   --OBJECT-- Bmw LS 700 Luxus restauratie object van 1962. De auto komt van oorsprong uit Andorra maar is reeds jaren in Nederland. De auto is compleet kaal gemaakt, professioneel klaar gemaakt en zeer netjes gespoten. Chroomwerk is reeds compleet nieuw aanwezig. De auto is 100 % compleet en moet opgebouwd worden. De motor ligt uit elkaar, voor revisie. Kortom, geen laswerk meer, alleen technisch klaar maken en opbouwen. Relatief overzichtelijk object welke met een kleine portemonnee klaar te maken is. Nog ruim 75 extra foto's van de auto beschikbaar per mail of app.
   De Croon Classics has been a family–run company since 1928, and now the third generation are working in the car and oil business. If you have any questions or would like to receive more pictures, please do not hesitate to call us at 0031-571275903. We are open to the public by appointment only. Wir sprechen Deutch / Wij spreken Nederlands / We speak English.

   De Croon Classics & More
   Leigraaf 48
   7391al TWELLO
   Tel: 0571275903
   info@twellotrading.com

   #