Detailpagina

 

Details

CHEVROLET CORVETTE
C3 Targa Automaat GROEN #STOER Copy

Klik op een afbeelding voor de vergroting

klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting
Merk CHEVROLET
Model CORVETTE
Uitvoering C3 Targa Automaat GROEN #STOER Copy
Type Cabriolet 2 drs
Kleur GROEN Metallic
Brandstof Benzine
Bouwjaar Oldtimer
Km. stand 75001 Mls
APK tot: 00-00-0000
Transmissie Automaat
Motorinhoud 5700 cc
Gewicht Kg
Garantie Geen aanvullende garantie
Wegenbelasting geen wegenbelasting
Rijklaarmaakkosten € 10,-
Prijs Verwacht

Opties & extra's

   Bijzonderheden

   -- CORVETTE --

   ** Vanwege voorzorgsmaatregelen betreffende het corona virus is onze fysieke showroom ALLEEN OP AFSPRAAK OPEN. Uiteraard met het in acht nemen van de regels van het RIVM. (Kom niet met hele gezin, draag een mondkapje etc.. ) ** Met gezond verstand komen we er samen uit en geniet u snel van uw "nieuwe" aanwinst !

   U kunt ons telefonisch bereiken op 0571-275903 / WhatsApp 06-22375366 of via de mail VERKOOP@JANDECROON.NL voor meer informatie over een door ons aangeboden voertuig.

   Hartelijk dank voor uw getoonde interesse in onze Chevrolet Corvette Targa uit 1971.

   Wordt verwacht.

   Super gaaf model met de juiste uitstraling / looks.

   BOSCH CAR SERVICE Automobielbedrijf Jan de Croon is sinds 1928 uw partner in mobiliteit. Reeds 3 generaties actief in de automobielbranche. 6 dagen per week zijn wij geopend op afspraak. Al onze auto's zijn ook leverbaar met aantrekkelijke financiering voor zowel particulier als zakelijke klanten. Wilt u een auto komen bezichtigen ALTIJD van tevoren contact opnemen, dit voorkomt teleurstellingen. Voor meer informatie en bezichtiging kunt u bellen met 0571-275903 of mailen naar verkoop@jandecroon.nl. Tot ziens in Twello. INRUIL AUTO / MOTOR / BOOT / CARAVAN / CAMPER / SCOOTER mogelijk.

   De Croon Classics & More
   Leigraaf 48
   7391al TWELLO
   Tel: 0571275903
   info@twellotrading.com

   #