Detailpagina

 

Details

LAND ROVER RANGE ROVER
Classic 3.5 V8 3drs #RESTAURATIEOBJECT

Klik op een afbeelding voor de vergroting

klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting
Merk LAND ROVER
Model RANGE ROVER
Uitvoering Classic 3.5 V8 3drs #RESTAURATIEOBJECT
Type Terreinwagen 3 drs
Kleur BRUIN
Brandstof Benzine
Bouwjaar Oldtimer cc
Km. stand 83222 Km
APK tot: 00-00-0000
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 3528
Garantie Geen aanvullende garantie
Gewicht 0 Kg
Wegenbelasting geen wegenbelasting
Rijklaarmaakkosten € 10,-
Prijs € 3.940,00 Marge

Opties & extra's

   Bijzonderheden

   --OBJECT-- Range Rover Classic 3.5 V8 restauratie object. De auto is compleet op het raam van de bestuurders deur na. Motor gaat rond maar slaat niet aan ivm langere tijd stil staan. Handgeschakeld. De auto is afgemeld in NL, heeft dus geen papieren meer maar is wel bekend bij de RDW. BOUWJAAR is een 1981. Het kenteken in NL was GR-48-XN en het chassis nummer van de auto is: sallhabv2aa110838. Prijs zoals de auto er staat. Geen inruil mogelijk.
   De Croon Classics has been a family–run company since 1928, and now the third generation are working in the car and oil business. If you have any questions or would like to receive more pictures, please do not hesitate to call us at 0031-571275903. We are open to the public by appointment only. Wir sprechen Deutch / Wij spreken Nederlands / We speak English.

   De Croon Classics & More
   Leigraaf 48
   7391al TWELLO
   Tel: 0571275903
   info@twellotrading.com

   #