Detailpagina

 

Details

MG C
Mg C 6 cilinder LHD #PRIMEROSE 1969

Klik op een afbeelding voor de vergroting

klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting
Merk MG
Model C
Uitvoering Mg C 6 cilinder LHD #PRIMEROSE 1969
Type Cabriolet 2 drs
Kleur GEEL
Brandstof Benzine
Bouwjaar Oldtimer cc
Km. stand 94075 Mls
APK tot: 09-07-2017
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 2912
Garantie Geen aanvullende garantie
Gewicht 1140 Kg
Wegenbelasting geen wegenbelasting
Rijklaarmaakkosten € 0,-
Prijs € 29.940,00 Marge

Opties & extra's

  • APK bij aflevering
  • Lichtmetalen velgen
  • Sportstoelen

Bijzonderheden

--SIX--Van de MG C met de fraaie 6 cilinder in het vooronder zijn er slechts 4.500 gebouwd. Dit links gestuurde exemplaar is sinds 1996 in bezit van de eerste Nederlandse eigenaar, welke de auto liet importeren uit California USA. De auto is roestvrij en heeft een ongeval vrij verleden. Foto's ter inzage van complete spuitwerk. De MG C is in meerdere opzichten een verbeterde versie van de B serie. Hij heeft verbeterde remmen, 15 inch velgen, stevigere ophanging en speciale torsie staafvering met telescopische dempers. Een bijzondere auto in een mooie kleurstelling.
De MG C is in meerdere opzichten een verbeterde versie van de B serie. Hij heeft verbeterde remmen, 15 inch velgen, stevigere ophanging en speciale torsie staafvering met telescopische dempers. Een bijzondere auto in een mooie kleurstelling. Rijklaar geleverd met APK en service beurt. Meeneemprijs zonder garantie.
De Croon Classics has been a family–run company since 1928, and now the third generation are working in the car and oil business. If you have any questions or would like to receive more pictures, please do not hesitate to call us at 0031-571275903. We are open to the public by appointment only. Wir sprechen Deutch / Wij spreken Nederlands / We speak English.

De Croon Classics & More
Leigraaf 48
7391al TWELLO
Tel: 0571275903
info@twellotrading.com

#