Detailpagina

 

Details

OPEL KADETT
Race uitvoering 200PK+ #RACEAUTO 1981

Klik op een afbeelding voor de vergroting

klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting
Merk OPEL
Model KADETT
Uitvoering Race uitvoering 200PK+ #RACEAUTO 1981
Type Hatchback 3 drs
Kleur GEEL
Brandstof Benzine
Bouwjaar Oldtimer cc
Km. stand 73372 Km
APK tot: 00-00-0000
Transmissie Handgesch. 5-bak
Motorinhoud 2000
Garantie Geen aanvullende garantie
Gewicht 850 Kg
Wegenbelasting geen wegenbelasting
Rijklaarmaakkosten € 0,-
Prijs € 6.940,00 Marge

Opties & extra's

   Bijzonderheden

   --RACE-- Compleet geprepareerde Opel D Kadett voor de racerij. Deze auto is 16 jaar in bezit geweest van de vorige eigenaar, welke hem professioneel klaar gemaakt heeft. Voorzien van roll kooi, aangepaste H&R vering, 40% Sper, aangepaste versnellingsbak, aangepaste remmen (top), motor compleet klaar gemaakt met stalen krukas, zuigers (USA) etc. Hand gebouwde schuif carburateurs (uniek) ! Deze auto is goed en is zo gemaakt dat die ook heel blijft. Goedgekeurd voor youngtimer / historic race.
   De Croon Classics has been a family–run company since 1928, and now the third generation are working in the car and oil business. If you have any questions or would like to receive more pictures, please do not hesitate to call us at 0031-571275903. We are open to the public by appointment only. Wir sprechen Deutch / Wij spreken Nederlands / We speak English.

   De Croon Classics & More
   Leigraaf 48
   7391al TWELLO
   Tel: 0571275903
   info@twellotrading.com

   #