Detailpagina

 

Details

OVERIGE OVERIGE
Borgward Arabella Coach Org. NL #UNIEK# 4 stuks

Klik op een afbeelding voor de vergroting

klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting
Merk OVERIGE
Model OVERIGE
Uitvoering Borgward Arabella Coach Org. NL #UNIEK# 4 stuks
Type Coach 2 drs
Kleur ROOD
Brandstof Benzine
Bouwjaar Oldtimer cc
Km. stand 1 Km
APK tot: 00-00-0000
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 897
Garantie Geen aanvullende garantie
Gewicht 704 Kg
Wegenbelasting geen wegenbelasting
Rijklaarmaakkosten € 10,-
Prijs € 6.940,00 Marge

Opties & extra's

   Bijzonderheden

   #UNIEK# 4 stuks Borgward Arabella's. De rode met lichte voorschade is afkomstig van de 1e eigenaar, origineel NL. De grijze is een LUXE met zwaardere motor. De amdere zwart rode en de grijze zijn voor delen. De prijs is voor 4 stuks. 2x kenteken aanwzig maar niet actief. (slapend ivm lange tijd stil gestaan) Prijs is zoals ze er staan. Evt. transport is tegen meerprijs te regelen.
   De Croon Classics has been a family–run company since 1928, and now the third generation are working in the car and oil business. If you have any questions or would like to receive more pictures, please do not hesitate to call us at 0031-571275903. We are open to the public by appointment only. Wir sprechen Deutch / Wij spreken Nederlands / We speak English.

   De Croon Classics & More
   Leigraaf 48
   7391al TWELLO
   Tel: 0571275903
   info@twellotrading.com

   #