Detailpagina

 

Details

PORSCHE 993
Turbo body #BOUWJEDROOM

Klik op een afbeelding voor de vergroting

klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting
Merk PORSCHE
Model 993
Uitvoering Turbo body #BOUWJEDROOM
Type Coupe 2 drs
Kleur WIT
Brandstof Benzine
Bouwjaar 01-1996 cc
Km. stand 1 Km
APK tot: 00-00-0000
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 1
Garantie Geen aanvullende garantie
Gewicht 1502 Kg
Wegenbelasting € 222 p/kw (info)
Rijklaarmaakkosten € 10,-
Prijs € 34.940,00 Marge

Opties & extra's

      Bijzonderheden

      --LEGENDE-- Dit is je kans om je eigen droom race auto te bouwen. Deze koets is origineel van een 993 Turbo / GT2. Afkomstig uit Zweden en midden 1998 naar Nederland gekomen. Chassis en stamnummers zijn bekend en kan per mail opgevraagd worden. Geen papieren aanwezig. De koets is in 2012 gestraald en in de epoxy gezet. Voorzien van originele carbon 993 GT2 Evo voorschermen (zeldzaam) en originele 993 GT2 aluminium kofferdeksel. Tevens repro delen: GT2 achtervleugel, 1x boomerang / 1x rechte plaat, GT2 achterverbreders, GT2 voorbumper met lucht geleiding kappen tbv oliekoelers, GT2 achterbumper. Onderstel is standaard 993 met stuurhuis, ophanging, stabi. Extra met 2x "Fast" race schokbrekers met race veren pakket, originele kabelboom met zekeringkast, Diverse aanbouwdelen 993 turbo. Koets is rolbaar. Bouw je droom race Porsche op basis van een 993 Turbo.
      Automobielbedrijf Jan de Croon is sinds 1928 uw partner in mobiliteit. 3 generaties actief in de automobielbranche. 6 dagen per week zijn wij van 9.00 tot 18.00 geopend en s' avonds op afspraak. Al onze auto's zijn ook leverbaar met aantrekkelijke financiering zowel prive als zakelijk. De getoonde prijs waarmee de auto geadverteerd is, is de meeneemprijs. Wilt u een auto komen bezichtigen graag van tevoren contact opnemen, dit voorkomt teleurstellingen. Voor meer informatie en bezichtiging kunt u bellen met 0571-275903 of mailen naar verkoop@jandecroon.nl. Tot ziens in Twello. INRUIL AUTO / SCOOTER / BOOT / MOTOR / CARAVAN / CAMPER mogelijk.

      De Croon Classics & More
      Leigraaf 48
      7391al TWELLO
      Tel: 0571275903
      info@twellotrading.com

      #