Detailpagina

 

Details

RENAULT OVERIGE
NN 1 Torpedo Roadster 1928 Gerestaureerd #NIEUWSTAAT

Klik op een afbeelding voor de vergroting

klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting
Merk RENAULT
Model OVERIGE
Uitvoering NN 1 Torpedo Roadster 1928 Gerestaureerd #NIEUWSTAAT
Type Cabriolet 4 drs
Kleur GROEN
Brandstof Benzine
Bouwjaar Oldtimer
Km. stand 1001 Km
APK tot: 00-00-0000
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 0 cc
Gewicht 920 Kg
Garantie Geen aanvullende garantie
Wegenbelasting geen wegenbelasting
Rijklaarmaakkosten € 10,-
Prijs € 24.940,00 Marge

Opties & extra's

   Bijzonderheden

   --CABRIOLET--

   ** Vanwege aanhoudende drukte is onze fysieke showroom ALLEEN OP AFSPRAAK OPEN !

   Voor u vertrekt om te komen kijken of voor meer informatie over een door ons aangeboden voertuig kunt u ons telefonisch bereiken op 0571-275903 / WhatsApp 06-22375366 of via de mail VERKOOP@JANDECROON.NL.

   Originele staat, compleet gerestaureerd.

   PERFECTE KWALITEIT !

   Een waar museum stuk !

   Automobielbedrijf Jan de Croon is sinds 1928 uw partner in mobiliteit. 3 generaties actief in de automobielbranche. 6 dagen per week zijn wij van 9.00 tot 18.00 geopend en s' avonds op afspraak. Al onze auto's zijn ook leverbaar met aantrekkelijke financiering zowel prive als zakelijk. De getoonde prijs waarmee de auto geadverteerd is, is de meeneemprijs. Wilt u een auto komen bezichtigen graag van tevoren contact opnemen, dit voorkomt teleurstellingen. Voor meer informatie en bezichtiging kunt u bellen met 0571-275903 of mailen naar verkoop@jandecroon.nl. Tot ziens in Twello. INRUIL AUTO / SCOOTER / BOOT / MOTOR / CARAVAN / CAMPER mogelijk.

   De Croon Classics & More
   Leigraaf 48
   7391al TWELLO
   Tel: 0571275903
   info@twellotrading.com

   #