Detailpagina

 

Details

ROLLS-ROYCE SILVER SHADOW
S1 LHD parts / restaurationobject #ROLLS

Klik op een afbeelding voor de vergroting

klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting
Merk ROLLS-ROYCE
Model SILVER SHADOW
Uitvoering S1 LHD parts / restaurationobject #ROLLS
Type Limousine
Kleur ROOD
Brandstof Benzine
Bouwjaar Oldtimer
Km. stand 24399 Mls
APK tot: 00-00-0000
Transmissie Automaat
Motorinhoud 6200 cc
Gewicht 2270 Kg
Garantie Geen aanvullende garantie
Wegenbelasting geen wegenbelasting
Rijklaarmaakkosten € 10,-
Prijs € 7.440,00 Marge

Opties & extra's

   Bijzonderheden

   --FORPARTS-- ** Vanwege voorzorgsmaatregelen betreffende t.b.v. het corona virus zijn wij alleen geopend op afspraak **
   U kunt ons telefonisch bereiken op vast nummer 0571-275903 ,per app op 06-22375366 of op VERKOOP@JANDECROON.NL ** Dit betreft een scherpe internet meeneemprijs.
   Hartelijk dank voor uw getoonde interesse in onze Rolls Royce Silver Shadow S1 uit 1970. De auto heeft lang stil gestaan. Slaat aan op externe brandstof. De auto heeft geen chassis nummer in de auto, het type plaatje met originele nummer is wel aanwezig. (Auto is ooit door de Italiaanse overheid in beslag genomen) Mooie gave auto, weinig tot geen roest. Ideaal voor onderdelen of om klaar te maken. Bouwjaar is een indicatie. Chassis nummer: SRX 20250. Het betreft een serie 1 Silver Shadow.
   De Croon Classics has been a family–run company since 1928, and now the third generation are working in the car and oil business. If you have any questions or would like to receive more pictures, please do not hesitate to call us at 0031-571275903. We are open to the public by appointment only. Wir sprechen Deutch / Wij spreken Nederlands / We speak English.

   De Croon Classics & More
   Leigraaf 48
   7391al TWELLO
   Tel: 0571275903
   info@twellotrading.com

   #