Detailpagina

 

Details

ROLLS-ROYCE SILVER SPIRIT
S1 Limousine RHD Automaat 1984 #OBJECT

Klik op een afbeelding voor de vergroting

klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting
Merk ROLLS-ROYCE
Model SILVER SPIRIT
Uitvoering S1 Limousine RHD Automaat 1984 #OBJECT
Type Limousine
Kleur BLAUW Metallic
Brandstof Benzine
Bouwjaar Oldtimer
Km. stand 90725 Mls
APK tot: 00-00-0000
Transmissie Automaat
Motorinhoud 6750 cc
Gewicht 2245 Kg
Garantie Geen aanvullende garantie
Wegenbelasting geen wegenbelasting
Rijklaarmaakkosten € 10,-
Prijs € 5.440,00 Marge

Opties & extra's

  • Koplampwissers
  • Lederen bekleding
  • Lederen stuur
  • Lichtmetalen velgen
  • Sportstoelen
  • Youngtimer & Classic approved

Bijzonderheden

--RIJKLAAR-- ** Vanwege voorzorgsmaatregelen betreffende het corona virus zijn wij alleen geopend op afspraak. U kunt ons telefonisch bereiken op vast nummer 0571-275903 ,per app op 06-22375366 of op VERKOOP@JANDECROON.NL ** Dit betreft een scherpe internet meeneemprijs.
Hartelijk dank voor uw getoonde interesse in onze Rolls Royce Silver Spirit uit 1984. Wegens inruil verkregen. Reeds enkele jaren in NL maar nog wel op UK kenteken. Papieren aanwezig. De auto is niet mooi, zie foto's. Spuitwerk is matig gedaan, rondom beschadigingen etc. Auto is rijdbaar. Loopt en rijdt prima. Voor restauratie of onderdelen. VASTE PRIJS. Bellen voor meer informatie. De Croon Classics has been a family–run company since 1928, and now the third generation are working in the car and oil business. If you have any questions or would like to receive more pictures, please do not hesitate to call us at 0031-571275903. We are open to the public by appointment only. Wir sprechen Deutch / Wij spreken Nederlands / We speak English.

De Croon Classics & More
Leigraaf 48
7391al TWELLO
Tel: 0571275903
info@twellotrading.com

#