Detailpagina

 

Details

TRIUMPH TR6
2.5 Overdrive Roadster GETUNED RALLY OBJECT

Klik op een afbeelding voor de vergroting

klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting
Merk TRIUMPH
Model TR6
Uitvoering 2.5 Overdrive Roadster GETUNED RALLY OBJECT
Type Cabriolet 2 drs
Kleur GEEL
Brandstof Benzine
Bouwjaar Oldtimer
Km. stand 25501 Mls
APK tot: 08-06-2014
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 2500 cc
Gewicht 1083 Kg
Garantie Geen aanvullende garantie
Wegenbelasting geen wegenbelasting
Rijklaarmaakkosten € 10,-
Prijs € 18.940,00 Marge

Opties & extra's

   Bijzonderheden

   --RALLY--** Vanwege voorzorgsmaatregelen betreffende het corona virus zijn wij alleen geopend op afspraak. U kunt ons telefonisch bereiken op vast nummer 0571-275903 per app op 06-22375366 of op VERKOOP@JANDECROON.NL ** Dit betreft een scherpe internet meeneemprijs.
   Super gave Triumph TR6 met overdrive in rally trim ! Motor opgevoerd, onderstel aangepast. Recent is de auto door ons technisch nagezien en compleet klaar gemaakt voor nieuwe avonturen. De body is gaaf en kogelhard. Het cabrio dak is niet mooi. Een auto om heerlijk mee te brullen door de bergen ! Een ruw exemplaar om te zien, technisch in top conditie. Prachtig om rally mee te rijden ! Super geluid ! Rijklaar !
   De Croon Classics has been a family–run company since 1928, and now the third generation are working in the car and oil business. If you have any questions or would like to receive more pictures, please do not hesitate to call us at 0031-571275903. We are open to the public by appointment only. Wir sprechen Deutch / Wij spreken Nederlands / We speak English.

   De Croon Classics & More
   Leigraaf 48
   7391al TWELLO
   Tel: 0571275903
   info@twellotrading.com

   #