Detailpagina

 

Details

TRIUMPH TR6
BODY OFF GERESTAUREERD French Blue #NIEUW

Klik op een afbeelding voor de vergroting

klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting
Merk TRIUMPH
Model TR6
Uitvoering BODY OFF GERESTAUREERD French Blue #NIEUW
Type Cabriolet 2 drs
Kleur BLAUW, French Blue
Brandstof Benzine
Bouwjaar Oldtimer cc
Km. stand 301 Km
APK tot: 19-08-2021
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 2498
Garantie Geen aanvullende garantie
Gewicht 1070 Kg
Wegenbelasting geen wegenbelasting
Rijklaarmaakkosten € 10,-
Prijs € 38.940,00 Marge

Opties & extra's

   Bijzonderheden

   --ROADSTER-- Absoluut nieuw ! Professioneel nut en bold gerestaureerde Triumph TR6. Het betreft een uit de USA afkomstig exemplaar welke de perfecte "gave" basis vormde voor dit project. Er is natuurlijk een complete foto serie aanwezig van restauratie, net als vele facturen en documenten. Werkelijk nergens op bezuinigd. Zoek je de beste ? Dan moet je deze "ervaren" !! Uitgevoerd in de heerlijke jaren '70 kleur, French Blue welke origineel op deze auto geleverd is samen met het zwarte interieur en de zwarte cabrio kap. De auto heeft na restauratie slechts 300km gereden en zal nog moeten worden ingereden. Rijklaar geleverd met nieuwe APK. Indien u in het buitenland woont, zorgen wij voor export documenten. Transport over de hele wereld mogelijk tegen meerprijs.
   De Croon Classics has been a family–run company since 1928, and now the third generation are working in the car and oil business. If you have any questions or would like to receive more pictures, please do not hesitate to call us at 0031-571275903. We are open to the public by appointment only. Wir sprechen Deutch / Wij spreken Nederlands / We speak English.

   De Croon Classics & More
   Leigraaf 48
   7391al TWELLO
   Tel: 0571275903
   info@twellotrading.com

   #