Detailpagina

 

Details

VOLKSWAGEN KEVER
1303 LS Cabriolet Limited Champagne Ed. ORG. 8.000mls !! #ONGERE

Klik op een afbeelding voor de vergroting

klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting
Merk VOLKSWAGEN
Model KEVER
Uitvoering 1303 LS Cabriolet Limited Champagne Ed. ORG. 8.000mls !! #ONGERE
Type Cabriolet 2 drs
Kleur WIT
Brandstof Benzine
Bouwjaar Oldtimer
Km. stand 8030 Mls
APK tot: 26-06-2022
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 1570 cc
Gewicht 928 Kg
Garantie Geen aanvullende garantie
Wegenbelasting geen wegenbelasting
Rijklaarmaakkosten € 10,-
Prijs € 49.940,00 Marge

Opties & extra's

   Bijzonderheden

   --UNIEK--

   ** Vanwege voorzorgsmaatregelen betreffende het corona virus is onze fysieke showroom ALLEEN OP AFSPRAAK OPEN. Uiteraard met het in acht nemen van de regels van het RIVM. (Kom niet met hele gezin, draag een mondkapje etc.. ) ** Met gezond verstand komen we er samen uit en geniet u snel van uw "nieuwe" aanwinst !

   U kunt ons telefonisch bereiken op 0571-275903 / WhatsApp 06-22375366 of via de mail VERKOOP@JANDECROON.NL voor meer informatie over een door ons aangeboden voertuig.

   Hartelijk dank voor uw getoonde interesse in onze Volkswagen Kever Cabriolet uit 1976. Deze unieke NOOIT gerestaureerde Kever cabriolet is op alle fronten werkelijk een uniek exemplaar !!

   Het betreft een Limited CHAMPAGNE EDITION waar er slechts 1000 van gebouwd zijn. "Trippel White" (witte lak, wit interieur, witte kap) met aantoonbaar en geheel ORIGINEEL slechts 8035 mijl / 12.800km gereden.

   COMPLEET ORIGINEEL.

   Volledig aantoonbaar, 100% on-gerestaureerd. 95% voorzien van de 1e laklaag. ZELFS DE ORIGINELE AANKOOPFACTUUR IS AANWEZIG. 1e cabrio kap, originele interieur, 5x originele velgen (met productie datum) originele reserve band, alle stickers aanwezig, voorzien van de originele gereedschap set etc.. BLOEDMOOI.

   1 van 1000 te herkennen aan zijn "striping" / hout inleg op het dashboard / lederen stuurwiel.

   Wereldwijd kunnen wij de auto bij u thuis laten bezorgen. Rijklaar geleverd.

   De Croon Classics has been a family–run company since 1928, and now the third generation are working in the car and oil business. If you have any questions or would like to receive more pictures, please do not hesitate to call us at 0031-571275903. We are open to the public by appointment only. Wir sprechen Deutch / Wij spreken Nederlands / We speak English.

   De Croon Classics & More
   Leigraaf 48
   7391al TWELLO
   Tel: 0571275903
   info@twellotrading.com

   #