Detailpagina

 

Details

OLDSMOBILE OVERIGE
Four 43a Convertible 1922 NL kenteken #ZELDZAAM

Klik op een afbeelding voor de vergroting

klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting
Wij zijn een BOVAG Autobedrijf
Merk OLDSMOBILE
Model OVERIGE
Uitvoering Four 43a Convertible 1922 NL kenteken #ZELDZAAM
Type Cabriolet 4 drs
Kleur BLAUW
Brandstof Benzine
Bouwjaar Oldtimer
Km. stand 7 Km
APK tot: 00-00-0000
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 3671 cc
Gewicht 1320 Kg
Garantie Geen aanvullende garantie
Wegenbelasting geen wegenbelasting
Rijklaarmaakkosten € 10,-
Prijs € 19.940,00 Marge

Opties & extra's

   Bijzonderheden

   —ROADSTER— ** Vanwege voorzorgsmaatregelen betreffende het corona virus zijn wij alleen geopend op afspraak. U kunt ons telefonisch bereiken op vast nummer 0571-275903 ,per app op 06-22375366 of op VERKOOP@JANDECROON.NL ** Dit betreft een scherpe internet meeneemprijs.
   Hartelijk dank voor uw getoonde interesse onze Oldsmobile Four 43a Cabriolet. De auto is sinds 1998 in bezit van de vorige eigenaar welke de auto zelf heeft ingevoerd uit de USA. Het betreft een gaaf object voor een in collectie, aangezien het een zeldzame auto betreft ! De auto is in zeer originele staat. Ongerestaureerd met lichte “patina”. De Oldsmobile loopt maar staat al een tijdje stil. Technisch zal u hem nog na moeten zien voor een tour rit. Geen roest. Meeneemprijs, zonder inruil.
   Automobielbedrijf Jan de Croon is sinds 1928 uw partner in mobiliteit. 3 generaties actief in de automobielbranche. 6 dagen per week zijn wij van 9.00 tot 18.00 geopend en s' avonds op afspraak. Al onze auto's zijn ook leverbaar met aantrekkelijke financiering zowel privé als zakelijk. De getoonde prijs waarmee de auto geadverteerd is, is de meeneemprijs. Wilt u een auto komen bezichtigen graag van tevoren contact opnemen, dit voorkomt teleurstellingen. Voor meer informatie en bezichtiging kunt u bellen met 0571-275903 of mailen naar verkoop@jandecroon.nl. Tot ziens in Twello.

   Autobedrijf Jan de Croon b.v.
   Leigraaf 44
   7391 AL TWELLO
   Tel: 0571 - 275903
   receptie@jandecroon.nl

   #