Detailpagina

 

Details

BMW 2002
Tii Touring Rally #SPECIAL

Klik op een afbeelding voor de vergroting

klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting
Wij zijn een BOVAG Autobedrijf
Merk BMW
Model 2002
Uitvoering Tii Touring Rally #SPECIAL
Type Stationwagon 3 drs
Kleur ROOD
Brandstof Benzine
Bouwjaar Oldtimer cc
Km. stand 36501 Km
APK tot: 11-05-2019
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 1995
Garantie Geen aanvullende garantie
Gewicht 1060 Kg
Wegenbelasting geen wegenbelasting
Rijklaarmaakkosten € 10,-
Prijs € 29.940,00 Marge

Opties & extra's

   Bijzonderheden

   --TII-- Unieke Bmw 2002 Tii Touring uit 1974 welke compleet geprepareerd is voor rally's. De auto is recent opnieuw opgebouwd en gespoten. De techniek is compleet nagezien en aangepast om probleemloos een nieuw avontuur aan te gaan ! BLOEDSNEL.. Zowel in de sprint als op top snelheid. Zoekt u een betrouwbare auto om heel veel plezier mee te beleven dan moet u zeker langs komen ! Wij hebben zo'n 30 klassiekers te koop in alle prijsklassen. Altijd bellen voor bezichtiging.
   De Croon Classics has been a family–run company since 1928, and now the third generation are working in the car and oil business. If you have any questions or would like to receive more pictures, please do not hesitate to call us at 0031-571275903. We are open to the public by appointment only. Wir sprechen Deutch / Wij spreken Nederlands / We speak English.

   Autobedrijf Jan de Croon b.v.
   Leigraaf 44
   7391 AL TWELLO
   Tel: 0571 - 275903
   receptie@jandecroon.nl

   #