Detailpagina

 

Details

MOTO GUZZI Ercole 500cc
Hydrolische Kipper ORIGINEEL #UNIEK

Klik op een afbeelding voor de vergroting

klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting
Wij zijn een BOVAG Autobedrijf
Merk MOTO GUZZI
Model Ercole 500cc
Uitvoering Hydrolische Kipper ORIGINEEL #UNIEK
Type Classic
Kleur ROOD
Brandstof Benzine
Bouwjaar Oldtimer
Km. stand 1001 Km
APK tot: --
Transmissie geschakeld
Motorinhoud 498 cc
Gewicht Kg
Garantie Geen aanvullende garantie
Wegenbelasting geen wegenbelasting
Rijklaarmaakkosten € 10,-
Prijs € 12.940,00 Marge

Opties & extra's

   Bijzonderheden

   -BIJZONDEROBJECT-** Vanwege voorzorgsmaatregelen betreffende het corona virus zijn wij alleen geopend op afspraak. U kunt ons telefonisch bereiken op vast nummer 0571-275903 ,per app op 06-22375366 of op VERKOOP@JANDECROON.NL ** Dit betreft een scherpe internet meeneemprijs.
   Hartelijk dank voor uw getoonde interesse in onze MotoGuzzi Ercole. Heb je hem ooit gezien ? Deze Moto Guzzi Ercole 500cc 3 wieler is de grote broer van de alom bekende "sissi" car / Vespa ape. Het betreft de vrachtwagen uitvoering welke in de jaren '60 werd ingezet als alleskunner. Origineel geleverd met hydraulische kipper en handschakeling. Tot 1400 KG kon men vervoeren ! Al geruime tijd in NL en jaren geleden netjes klaar gemaakt. Goed rijdend, leuk als publieks trekker !
   Automobielbedrijf Jan de Croon is sinds 1928 uw partner in mobiliteit. 3 generaties actief in de automobielbranche. 6 dagen per week zijn wij van 9.00 tot 18.00 geopend en s' avonds op afspraak. Al onze auto's zijn ook leverbaar met aantrekkelijke financiering zowel prive als zakelijk. De getoonde prijs waarmee de auto geadverteerd is, is de meeneemprijs. Wilt u een auto komen bezichtigen graag van tevoren contact opnemen, dit voorkomt teleurstellingen. Voor meer informatie en bezichtiging kunt u bellen met 0571-275903 of mailen naar verkoop@jandecroon.nl. Tot ziens in Twello. INRUIL AUTO / SCOOTER / BOOT / MOTOR / CARAVAN / CAMPER mogelijk.

   Autobedrijf Jan de Croon b.v.
   Leigraaf 44
   7391 AL TWELLO
   Tel: 0571 - 275903
   receptie@jandecroon.nl

   #