Detailpagina

 

Details

BMW OVERIGE
Isetta 300 2 wielen NL-auto 1959 #VERZAMELOPJECT

Klik op een afbeelding voor de vergroting

klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting
Wij zijn een BOVAG Autobedrijf
Merk BMW
Model OVERIGE
Uitvoering Isetta 300 2 wielen NL-auto 1959 #VERZAMELOPJECT
Type Cabriolet 2 drs
Kleur GRIJS
Brandstof Benzine
Bouwjaar Oldtimer
Km. stand 74546 Km
APK tot: 00-00-0000
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 245 cc
Gewicht 370 Kg
Garantie Geen aanvullende garantie
Wegenbelasting geen wegenbelasting
Rijklaarmaakkosten € 10,-
Prijs O.a.

Opties & extra's

   Bijzonderheden

   --SPECIAAL-- ** Vanwege voorzorgsmaatregelen betreffende het corona virus zijn wij alleen geopend op afspraak. U kunt ons telefonisch bereiken op vast nummer 0571-275903 ,per app op 06-22375366 of op VERKOOP@JANDECROON.NL ** Dit betreft een scherpe internet meeneemprijs.
   Hartelijk dank voor uw getoonde interesse in onze origineel Nederlandse BMW Isetta 300 uit 1959. Het bijzondere is dat dit de speciale versie met 2 kleine wielen achter is welke je zelden tegen komt. Deze Isetta is compleet gerestaureerd eind jaren '90 en verkeerd nog in zeer nette staat. Er is veel historie aanwezig in de vorm van foto's en facturen. Rijdt goed ! Zeer geschikt om toer tochten mee te maken ! Kortom.. Een prachtig exemplaar welke niet zou misstaan in een verzameling. Rijklaar geleverd.
   Automobielbedrijf Jan de Croon is sinds 1928 uw partner in mobiliteit. 3 generaties actief in de automobielbranche. 6 dagen per week zijn wij van 9.00 tot 18.00 geopend en s' avonds op afspraak. Al onze auto's zijn ook leverbaar met aantrekkelijke financiering zowel prive als zakelijk. De getoonde prijs waarmee de auto geadverteerd is, is de meeneemprijs. Wilt u een auto komen bezichtigen graag van tevoren contact opnemen, dit voorkomt teleurstellingen. Voor meer informatie en bezichtiging kunt u bellen met 0571-275903 of mailen naar verkoop@jandecroon.nl. Tot ziens in Twello. INRUIL AUTO / SCOOTER / BOOT / MOTOR / CARAVAN / CAMPER mogelijk.

   Autobedrijf Jan de Croon b.v.
   Leigraaf 44
   7391 AL TWELLO
   Tel: 0571 - 275903
   receptie@jandecroon.nl

   #