Detailpagina

 

Details

BMW 1602
2drs 1972 origineel NL ronde lichten #OBJECT

Klik op een afbeelding voor de vergroting

klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting
Wij zijn een BOVAG Autobedrijf
Merk BMW
Model 1602
Uitvoering 2drs 1972 origineel NL ronde lichten #OBJECT
Type Coach 2 drs
Kleur BEIGE
Brandstof Benzine
Bouwjaar Oldtimer cc
Km. stand 56646 Km
APK tot: 07-08-2010
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 1600
Garantie Geen aanvullende garantie
Gewicht 980 Kg
Wegenbelasting geen wegenbelasting
Rijklaarmaakkosten € 10,-
Prijs € 5.940,00 Marge

Opties & extra's

   Bijzonderheden

   —OBJECT— Hartelijk dank voor uw getoonde interesse in onze Bmw 1602 uit 1972. Het betreft een origineel Nederlands exemplaar. De auto heeft lange tijd stil gestaan. Na wat verse benzine en een nieuwe accu is die weer tot leven gewerkt. Loopt en rijdt. Wielranden achter zijn reeds vervangen. Leuke basis om klaar te maken. Overzichtelijk compleet project.
   Automobielbedrijf Jan de Croon is sinds 1928 uw partner in mobiliteit. 3 generaties actief in de automobielbranche. 6 dagen per week zijn wij van 9.00 tot 18.00 geopend en s' avonds op afspraak. Al onze auto's zijn ook leverbaar met aantrekkelijke financiering zowel prive als zakelijk. De getoonde prijs waarmee de auto geadverteerd is, is de meeneemprijs. Wilt u een auto komen bezichtigen graag van tevoren contact opnemen, dit voorkomt teleurstellingen. Voor meer informatie en bezichtiging kunt u bellen met 0571-275903 of mailen naar verkoop@jandecroon.nl. Tot ziens in Twello. INRUIL AUTO / SCOOTER / BOOT / MOTOR / CARAVAN / CAMPER mogelijk.

   Autobedrijf Jan de Croon b.v.
   Leigraaf 44
   7391 AL TWELLO
   Tel: 0571 - 275903
   receptie@jandecroon.nl

   #