Detailpagina

 

Details

CHEVROLET OVERIGE
C10 Custum 10 Long bed V8 Body Off gerestaureerd #UNIEK

Klik op een afbeelding voor de vergroting

klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting klik hier voor een vergroting
Wij zijn een BOVAG Autobedrijf
Merk CHEVROLET
Model OVERIGE
Uitvoering C10 Custum 10 Long bed V8 Body Off gerestaureerd #UNIEK
Type Open laadbak
Kleur GRIJS Metallic
Brandstof Benzine
Bouwjaar Oldtimer
Km. stand 31794 Mls
APK tot: 07-03-2021
Transmissie Automaat
Motorinhoud 5700 cc
Gewicht 1955 Kg
Garantie Geen aanvullende garantie
Wegenbelasting geen wegenbelasting
Rijklaarmaakkosten € 10,-
Prijs Verkocht

Opties & extra's

   Bijzonderheden

   --BODYOFF--** Vanwege voorzorgsmaatregelen betreffende het corona virus zijn wij alleen geopend op afspraak. U kunt ons telefonisch bereiken op vast nummer 0571-275903 ,per app op 06-22375366 of op VERKOOP@JANDECROON.NL ** Dit betreft een scherpe internet meeneemprijs.
   Hartelijk dank voor uw getoonde interesse in onze Chevrolet C10 Custum pick up. Dit betreft een auto welke body-off gerestaureerd is in Nederland. De facturen hiervan bedragen aantoonbaar ruim € 35.000,-. (zonder aanschaf van de auto) Schitterende kwaliteit welke met liefde is opgebouwd. Chassis / body compleet gerestaureerd, motor opnieuw opgebouwd, aandrijflijn aangepast. Zoek je een mooie truck zonder werk, deze zoek je ! Rijklaar geleverd.
   Automobielbedrijf Jan de Croon is sinds 1928 uw partner in mobiliteit. 3 generaties actief in de automobielbranche. 6 dagen per week zijn wij van 9.00 tot 18.00 geopend en s' avonds op afspraak. Al onze auto's zijn ook leverbaar met aantrekkelijke financiering zowel prive als zakelijk. De getoonde prijs waarmee de auto geadverteerd is, is de meeneemprijs. Wilt u een auto komen bezichtigen graag van tevoren contact opnemen, dit voorkomt teleurstellingen. Voor meer informatie en bezichtiging kunt u bellen met 0571-275903 of mailen naar verkoop@jandecroon.nl. Tot ziens in Twello. INRUIL AUTO / SCOOTER / BOOT / MOTOR / CARAVAN / CAMPER mogelijk.

   Autobedrijf Jan de Croon b.v.
   Leigraaf 44
   7391 AL TWELLO
   Tel: 0571 - 275903
   receptie@jandecroon.nl

   #